SK HU EN

Predjedlá

120g Čerstvý langoš, letná bryndza dochutená kôprom a dehydratovanou slaninou, salsa z pečených paprík a paradajok
(A:1,7, 9) 5,90 €

120g Fritovaná pšeničná rolka plnená chrumkavou zeleninou so sézamom, slaný rozmarinový karamel
( A:1,3,7,6 ) 5,50 €

Polievky

0,25l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a domácimi rezancami
(A1,3,7,9 ) 2,90 €

0,25l Hráškový krém s mätovým sirupom a slaným ovčím syrom
(A:7,9) 3,90 €

Hlavné jedlá

200g/150g Viedenský teľací rezeň, svieži zemiakový šalát s nakladanou cibuľou, bylinkový olej, citrón
(Pôvod mäsa: Rakúsko A:1,3,7,9, 10) 13,70 €

250g/180g Pečené kuracie ramienko (supremme), liate zeleninové rizoto, parmezán, bylinkové pesto
(Pôvod mäsa: Slovensko A: 7,8,9 ) 10,50 €

150g/150g Filet zubáča pečený v papilote so suchým bielym vínom, restované nové zemiaky na prepustenom masle, čerstvý pór
(Pôvod mäsa: Maďarsko A: 4,7, 12) 12,90 €

250g/200g Rib eye steak – grilovaná vysoká hovädzia roštenka, údené maslo s fava fazuľou, bulgur šalát so zeleninkou
(Pôvod mäsa: Argentína A: 1,7) 18,90 €

170g/150g Grilovaná bravčová panenka, jemný krém z čerstvých húb, grilovaná zelenina, zemiakovo – oščiepkové krokety
(Pôvod mäsa: Slovensko A:1,3,7,9) 12,90 €

300g Paradajkové rizoto s olivami, bazalkou, trhanou mozzarellou a čerstvou rukolou
(A:7) 9,90 €

300g Vaječné cestoviny so špenátovým krémom, pečené lieskové orechy, kozý syr, baby paradajky
(A:1,3,7,8) 8,90 €

250g Ceaser šalát, krutóny, ančovičky, cézar dresing, parmezánom
Je možné si doobjednať grilované kuracie prsia 100g – 3,50€
(A:1,4,7) 7,90 €

Tradičné jedlá

180g/150g Sviečková na smotane z hovädzieho krku, cibuľovo – brusnicová marmeláda, pečená údená slanina, domáca knedľa
(Pôvod mäsa: Slovensko A:1,3,7,9,10)11,90 €

350g/200g Konfitované kačacie stehno, domáce zemiakové lokše, karamelizovaná červená kapusta, jablká s brusnicovým džemom
(Pôvod mäsa: Maďarsko A:1,3,7,9) 11,90 €

180g/150g Jelení perkelt na červenom víne a rozmaríne, domáce šúlance s kyslou smotanou a mladou cibuľkou
(Pôvod mäsa: Slovensko A:1,3,7,9) 12,90 €

0,4l Halászlé, domáci chlieb
(A:1,3,4,7) 7,90 €

Jedlá pre deti

100g/80g Rybie prsty z lososa so zemiakovou kašou a hráškom
(A-1,3,4,7 ) 6,50 €

100g/80g Kuracie prsia na prírodno s dusenou ryžou a kompótom
(Pôvod mäsa: Slovensko A:9) 5,50 €

80g/80g Fritovaný ementál s pečenými zemiakmi, kečup
(A-1,3,7) 5,90€

100g/100g Vyprážané kuracie tyčinky, hranolky, kečup
(Pôvod mäsa: Slovensko A-1,3,7) 5,90€

Dezerty

120g Čokoládový koláč s mascarpone, sušené maliny, kávový krém s limetkou
(A-1,3,7) 4,90 €

120g Fritované šúlance s tvarohovým krémom, redukcia červeného vína s lesným ovocím, pečené lieskové orechy
(A-1,3,7,8 ) 5,20€

150g Zmrzlinový pohár s ovocím a sušienkami – 3 kopčeky podľa aktuálnej ponuky
(A:3,7,5,8 ) 4,90€

50g Zmrzlina – 1 kopček podľa aktuálnej ponuky
(A:3,7,5,8 ) 1,20€

Ponuka k vínu

100g *Výber syrov, orechy
(A:7,8 ) 5,90 €

100g *Nárez lokálnych údenín, pečivo
(A: 1,7) 5,90 €

80g *Tatarák z pravej hovädzej sviečkovice, aioli majonéza, viedenská cibuľka, hrianky
(Pôvod mäsa: Argentína A:1,3,6,7,10) 10,90€

Upozornenie: *Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.

Prílohy

150g Pečené zemiaky s bylinkovým maslom (A-7) 2 €

150g Dusená ryža 2 €

150g Domáce lokše (A-1,3,7) 2,50 €

150g Hranolky (A-1,3,7) 2,20 €

120g Zemiakové krokety (A-1,3,7) 2,20 €

200g Grilovaná zelenina dochutená čerstvými bylinkami (A-9) 3,90 €

150g Sezónny zeleninový šalát (A-9) 2,50 €

120g Nakladaná zelenina (A-9) 2 €

Alergény obsiahnuté v jedlách

1-Obilniny obsahujúce lepok 2-Kôrovce 3-Vajcia 4-Ryby 5-Arašidy 6-Sójové zrná 7-Mlieko 8-Orechy 9-Zeler 10-Horčica 11-Sezamové semená 12-Oxid siričitý a siričitany 13-Vlčí bôb 14-Mäkkýše

Platbu kreditnou kartou, prosím, ohláste vopred. Váha mäsa je uvedená v gramoch a v surovom stave. Váha ostatných pokrmov je uvedená v gramoch po tepelnom spracovaní. Uvedené ceny sú vrátane 20% DPH. Polovičnú porciu účtujeme 70% z ceny celej porcie.
Executive chef Rastislav Fech.
Ceny kalkuloval F&B manager Anita Gogolová